Hintatesti kertoo asuntosi hinnan

Hintatesti-palvelulla voit testata oman asuntosi hinnan ja kiinnostavuuden asuntomarkkinoilla. Hintatestin avulla saat tietää kyseiseltä alueelta myytyjen, vastaavanlaisten asuntojen hinta- ja myyntiaikahajontaa viimeisen viiden vuoden ajalta.

Hintatestin poiminnat tehdään kiinteistönvälittäjien yhteisesti käyttämästä Hintaseurantapalvelusta, johon he toimittavat tiedot tehdyistä asuntokaupoista. Hintatestin antamat tulokset ovat keskiarvoja ja ne sisältävät kaikki alueen asuntokaupat. Alueen lisäksi asunnon hintaan vaikuttaa aina mm. se, mitä peruskorjauksia taloyhtiössä on tehty, onko siinä liiketiloja, missä asunto talossa sijaitsee, näkymät ja asuntokohtainen kunto. Omakotitaloissa tilanne on luonnollisesti vielä monimuotoisempi, neliöt ja tontin koko ovat vain yksi osa siitä, mistä myyntihinta muodostuu.

Näitä eroavaisuuksia on tilastollisesti vaikea huomioida, ja ne vaativatkin yksityiskohtaista arviointia. Kattavan ja tarkan hinta-arvion asunnosta saat aina kyseessä olevan alueen asiantuntijalta, joka tuntee myyntihintaan vaikuttavat erityispiirteet. Kiinteistönvälittäjiltämme voit kysyä mistä tahansa sinua kiinnostavan alueen asuntoihin liittyvistä seikoista, ja arviokäyntimme ovat aina maksuttomia eivätkä sido mihinkään. Käytä palvelua hyväksesi. Hyvä suunnittelu voi merkitä asuntokaupassa yllättävän paljon.

Aloita Takaisin